Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin himayelerinde kurulan stratejik araştırma ve kültür enstitüleri, Ankara ATO Congresium’da düzenlenen geniş katılımlı programda bir araya geldi.
Ahmed Cevad Enstitüsü, Cengiz Aytmatov Enstitüsü, Fetih ve Kök / Ahlat Malazgirt Çalışmaları Enstitüsü, İsmail Gaspıralı Dış Politika Enstitüsü ile Bilge Tonyukuk Siyaset ve Strateji Enstitüsü Ankara ATO Congresium’da bir araya geldi.
Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ beyefendinin himayelerinde kurulan AHMED CEVAD ENSTİTÜSÜ, CENGİZ AYTMATOV ENSTİTÜSÜ, FETİH VE KÖK / AHLAT MALAZGİRT ÇALIŞMALARI ENSTİTÜSÜ, İSMAİL GASPIRALI DIŞ POLİTİKA ENSTİTÜSÜ, BİLGE TONYUKUK SİYASET VE STRATEJİ ENSTİTÜSÜ ATO Congresium’da… pic.twitter.com/mPKpD6W0KL
— MHP (@MHP_Bilgi) December 9, 2025




