İstanbul Arnavutköy'de bir grup genç, hareket halindeki aracın kaputuna ve camlarına oturarak trafiğe çıktı. Tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, Arnavutköy Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği henüz belirlenemeyen gençler, seyir halindeki aracın kaputuna ve camlarına oturarak cadde boyunca ilerledi. Kendi canlarını ve trafikteki diğer sürücülerin güvenliğini hiçe sayan grubun tehlikeli yolculuğu, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Görüntülerde gençlerin aracın kaputuna oturduğu, camlara yaslandığı ve trafikte ilerledikleri anlar yer alıyor.
Polis ekipleri, görüntüler üzerine araç sürücüsünü ve şahısları tespit etmek için çalışma başlattı.
Arnavutköy’de araç üstünde tehlikeli yolculuk
Arnavutköy Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde bir grup genç, seyir halindeki aracın kaputuna ve camlarına oturarak trafikte tehlikeli şekilde ilerledi. Polis ekipleri, şahısları ve araç sürücüsünü tespit etmek için çalışma başlattı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Siirt'te devlet korumasındaki çocuklardan yetiştirme yurdunda büyüyen öğretmene sürpriz ziyaret
MHP Lideri Bahçeli'den "ek kontenjan" vurgusu: Atanamayan tek bir öğretmen kalmamalı
MHP Lideri Devlet Bahçeli: İmralı ziyareti tarihi bir gelişmedir
"Her şey bir hayalle başladı…” Türk Büro-Sen, Ali Işıklar adına eğitim ve sosyal tesis kuruyor
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Alparslan Türkeş'i andı: İki emaneti emin ve ehil ellerdedir




