Program kapsamında ulaştırmadan haberleşmeye, iletişimden altyapıya kadar pek çok başlıkta gençlere bilgi aktarımında bulunan Uraloğlu, gençlerin yalnızca akademik alanda değil, sosyal, kültürel ve siyasal alanlarda da kendilerini geliştirmeleri gerektiğini dile getirdi.
Gençlerin ülkenin geleceğinde söz sahibi olmasının önemine değinen Uraloğlu, "Türkiye Yüzyılı’nı omuzlayacak kadrolar bu salonda, bu ruhla yetişiyor, inşallah" ifadelerini kullandı. Gençlerin azmi ve kararlılığının Türkiye’yi daha ileriye taşıyacağına olan inancını dile getiren Uraloğlu, programa katılan tüm gençlere başarılar diledi.
📍Trabzon
— Abdulkadir URALOĞLU (@a_uraloglu) May 10, 2025
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Siyaset Akademisi Programı’na katılarak geleceğimizin mimarı genç kardeşlerimizle bir araya geldik.
Ulaştırmadan haberleşmeye, iletişimden altyapıya kadar birçok konuda gençlerimize bilgi aktarımı yaptık.
Gençlerimiz… pic.twitter.com/pbuQilxpSd