Vefat eden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uzmay için ERÜ'de tören düzenlendi
Vefat eden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uzmay için ERÜ'de tören düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sabah erken saatlerde başlayan şiddetli sağanak, yaşamı olumsuz etkiledi. Bodrum–Turgutreis ve Gümbet yönündeki birçok cadde ve sokak kısa sürede suyla kaplanırken, bazı araçlar yollarda mahsur kaldı.

Belediye ekipleri tıkanan mazgalları açmak için çalışma başlatırken, yolda kalan araçlar çekiciler ve vatandaşların yardımıyla güvenli alanlara alındı. Polis ve jandarma ekipleri de trafik akışını bir süre kontrollü şekilde yönlendirdi. Konacık Mahallesi’nde pazar yerinde bulunan esnaf, şiddetli yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. İlçede sağanak yağış etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Bodrum'da sağanak: Rögarlar taştı, caddeler göle döndü

Marmaris’te rüzgar saatte 52 kilometreye ulaştı

Marmaris’te ise kuvvetli rüzgar ve sağanak nedeniyle olumsuzluklar yaşandı. Meteoroloji yetkilileri, rüzgarın hızının saatte 52 kilometreye kadar çıktığını belirtirken, birçok mahallede ağaçların devrildiği bildirildi.

Yoğun yağış nedeniyle caddelerde oluşan su birikintileri hem sürücülere hem de yayalara güçlük yaşattı. Fırtına ve yağışın yol açtığı sorunlara belediye ekipleri müdahale ediyor. İlçede rüzgar ve sağanak etkisini göstermeye devam ediyor.

Kaynak: DHA-İHA-AA