Büyükelçi Akgün, Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin "bir millet, iki devlet" anlayışıyla gelişmeye devam ettiğini belirterek, "İlişkilerimizi her alanda daha da derinleştirmek için gece gündüz çalışacağız." dedi. Görüşme sonrası Haydar Aliyev’in kabrini ve Bakü Şehitler Hıyabanı’nı ziyaret eden Akgün, Türk Şehitliği’ne çelenk bıraktı. 2. Karabağ Savaşı’nda kazanılan zaferin anısına inşa edilen Zafer Anıtı’nı da ziyaret eden Büyükelçi, Türkiye ve Azerbaycan’ın her zaman birlikte olduğunu ve bu kardeşliğin daha da güçleneceğini ifade etti.
Büyükelçi Akgün, Güven Mektubunu Aliyev'e Sundu: Türkiye-Azerbaycan Kardeşliği Güçlenerek Devam Ediyor
Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Birol Akgün, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e güven mektubunu sunarak resmen görevine başladı. Görüşmede, iki ülke arasındaki stratejik müttefiklik ilişkileri ve bölgesel işbirlikleri ele alındı. Aliyev, Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin dünya çapında eşine az rastlanır bir dostluk ve kardeşlik örneği sunduğunu vurguladı.
Trend Haberler

MHP Lideri Devlet Bahçeli: CHP Genel Başkanı ve çıkarcı yönetimi yine baltayı taşa vurmuştur

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Hiç kimse dokunulamaz, ulaşılamaz, erişilemez ve hesap sorulamaz değildir

MHP'li Yönter: Cumhur İttifakı olarak Türk ve Türkiye Yüzyılı'nın ihyası ve inşası konusunda kararlıyız

MHP'li Akçay'dan CHP'li Murat Emir'e tepki:Önce kendi partinizin bir tarihini öğrenin, ondan sonra gelin, burada konuşun