Çanakkale'de Serkan K. ailesinin evini yaktıktan sonra kaçtığı yan binadaki dairenin balkonunda polislerle görüştü. Bir süre ikna edilmeye çalışılan kişi, 9 saat sonra polise teslim olmayı kabul etti.

Buradan alınan Serkan K. sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Serkan K.'nin buradaki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edileceği öğrenildi.

Çanakkale'de ailesinin evini yakan firari 9 saat sonra teslim oldu

Olay

Dilenci Kılığına Giren Zabıta, 10 Dakikada 340 Lira Topladı
Dilenci Kılığına Giren Zabıta, 10 Dakikada 340 Lira Topladı
İçeriği Görüntüle

Çeşitli suçlardan tutuklu bulunduğu Ayvacık Ceza İnfaz Kurumundan firar eden Serkan K., dün annesi ve kız kardeşinin Cevatpaşa Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi'nde bulunan evini yakmış, yangın itfaiye ekiplerince söndürülmüştü.

Olay yerine gelen polisi fark edince yan binadaki dairenin balkonuna atlayan Serkan K., teslim olması için ikna edilmeye çalışılmıştı.

Kaynak: AA