Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her zaman zalimin karşısında, mazlumların ve mağdurların yanında duran bir lider olduğunu vurguladı.

Kütahya'da trafik kazasında ölen polis memuru Uşak'ta toprağa verildi
Kütahya'da trafik kazasında ölen polis memuru Uşak'ta toprağa verildi
İçeriği Görüntüle

Bakan Tunç, “Gazze’de bebekleri, kadınları ve masum sivilleri katleden Netanyahu’nun adı ile Sayın Cumhurbaşkanımızın aynı cümlede zikredilmesi; Cumhurbaşkanlığı makamına, devletimize ve aziz milletimize açık bir saygısızlıktır.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç ayrıca, “Vicdanla, adaletle ve insanlık onuruyla asla bağdaşmayan bu çirkin algı operasyonları, Sayın Cumhurbaşkanımızın sadece milletimiz için değil tüm insanlık için sürdürdüğü onurlu mücadeleyi asla gölgeleyemeyecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Elif Sönmez