Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Heyeti ile bir araya geldiklerini duyurdu.
Yılmaz, X hesabından yaptığı paylaşımda, Kıbrıs Türkü ile dayanışmanın kurumsal düzeyde güçlendirilmesi adına parlamenter diplomasinin önemine dikkat çekti. KKTC’ye yönelik siyasi ve ekonomik desteğin sürdüğünü belirten Yılmaz, “Bu desteğimizi kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Yılmaz, sürece katkı sağlayan Dostluk Grubu üyelerine de teşekkür etti.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde KKTC-Türkiye Parlamentolararası Dostluk Grubu Heyeti ile bir araya geldik.
— Cevdet Yılmaz (@_cevdetyilmaz) July 8, 2025
Kıbrıs Türkü kardeşlerimizle dayanışmamızı kurumsal zeminde daha da güçlendirmek adına parlamenter diplomasiyi önemsiyor, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni siyasi ve ekonomik… pic.twitter.com/SEhktV1oTN