İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen sahte içki operasyonuna ilişkin çalışmalar sürüyor.

Ekipler, son 3 günde Şişli, Beyoğlu, Fatih ve Ümraniye'de sahte içkiye bağlı zehirlenme şüphesiyle 12 kişinin hastaneye müracaat ettiğini tespit etti.

Bakan Yumaklı: Hatay Dörtyol’daki yangını tamamen kontrol altına almak için havadan ve karadan mücadelemiz sürüyor
Bakan Yumaklı: Hatay Dörtyol’daki yangını tamamen kontrol altına almak için havadan ve karadan mücadelemiz sürüyor
İçeriği Görüntüle

Hastaneye başvuran 12 kişiden 4'ünün hayatını kaybettiğini belirleyen polis, yaptığı çalışma sonucu Şişli, Beyoğlu ve Fatih’teki iş yerlerine operasyon düzenledi.

Aramalarda şişelenmiş halde 410 litre etil ile metil alkol, 165 şişe kaçak içkiyle birlikte yapımında kullanılan madde ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 12 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kaynak: AA