Kılıç, sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, "
Nevşehir’imizin köylerinde mobil iletişim altyapısında aksamalar olması sebebiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nu Gazi Meclisimizde ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak, kamu hizmetlerine erişimini artırmak ve kırsalda dijital kapsayıcılığı sağlamak için köylerimize baz istasyonu kurulması yönünde gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade eden Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Nevşehir’imizin köylerinde mobil iletişim altyapısında aksamalar olması sebebiyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’nu Gazi Meclisimizde ziyaret ettik.
— Prof. Dr. Filiz KILIÇ (@PrfDrFilizKilic) May 15, 2025
Vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştırmak, kamu hizmetlerine erişimini artırmak ve kırsalda dijital… pic.twitter.com/V3qKq29X0Q