MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Lider Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda yürütülen ve “Derdin Derdimizdir” sohbet programları kapsamında bugün Keçiören’de temaslarda bulundu.

Durmaz’a, MYK Üyesi Yusuf Tanık, İl Başkan Yardımcısı Vedat Atılgan, İlçe Başkanı Kenan Yağmur ve ilçe teşkilatı eşlik etti.

Sadırdurmaz-1

DMM “Yabancı suçlular Türkiye’ye gönderiliyor” iddiasını yalanladı
DMM “Yabancı suçlular Türkiye’ye gönderiliyor” iddiasını yalanladı
İçeriği Görüntüle

Heyet, Sivas Yıldızeli Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette gösterilen misafirperverlik için Dernek Başkanı Ömer Savaş’a teşekkür eden Durmaz, programa katılım sağlayarak destek veren tüm hemşerilerine de şükranlarını iletti.

Mhp23

Durmaz, organizasyonda emeği geçen İl Başkan Yardımcısı Vedat Atılgan’a, Keçiören İlçe Başkanı Kenan Yağmur’a ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Muhabir: GÜVEN ERDOĞAN