MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız daha önceki paylaşımını alıntılayarak "TBMM kürsüsünden bu eşitsizliği gidereceğiz demiştim. Evet. Şimdi zamanı…" ifadelerini kullandı.
MHP'li Feti Yıldız sosyal medya hesabından 11. Yargı Paketine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldız daha önce yaptığı açıklamasında "İnfaz Kanunu Geçici 10.maddesi ile, kapalı cezaevinden açık cezaevine erken geçme ve denetimli serbestliğe erken ayrılma imkanı getirilmişti. Suç tarihinin esas alınması yerine hükmün kesinleşmesi tarihinin esas alınması ağır bir eşitsizlik yaratmıştı. Şimdi giderilme zamanı.” ifadelerini kullanmıştı.
"ŞİMDİ ZAMANI"
MHP'li Yıldız bugün ki açıklamasında o paylaşımına değinerek, “Covid düzenlemesi 11.Yargı paketinde yer aldı. Düzenlemeden ilk etapta 55 bin kişi ,6 ay içinde 60 bin kişinin de faydalanmasıyla toplam 115 bin kişi yasadan yararlanacak. TBMM kürsüsünden bu eşitsizliği gidereceğiz demiştim. Evet şimdi zamanı…” ifadelerini kullandı.
İnfaz Kanunu Geçici 10.maddesi ile,kapalı cezaevinden açık cezaevine erken geçme ve denetimli serbestliğe erken ayrılma imkanı getirilmişti.
— Feti Yıldız (@YildizFeti) November 22, 2025
Suç tarihinin esas alınması yerine hükmün kesinleşmesi tarihinin esas alınması ağır bir eşitsizlik yaratmıştı. Şimdi giderilme zamanı . pic.twitter.com/ScgxhvLKNi




