Kütahya’nın Gediz ilçesinde 20 yıldır süren halı saha turnuvasının finali renkli görüntülere sahne oldu. Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’in organize ettiği turnuvaya Milli Futbolcu ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'da katılım gösterdi.

Turnuvanın başlama vuruşunu Saffet Sancaklı, Ahmet Erbaş ve Necdet Akel beraber yaptı.

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı "Meclisimizin en çalışkan vekili Ahmet Erbaş, Gediz’den bahsederek turnuvayı anlattı. Koşa koşa geldim. Gösterilen ilgi ve alakandan da çok memnunum” ifadelerini kullandı.

Muğla’da spor yatırımları hız kesmiyor
Muğla’da spor yatırımları hız kesmiyor
İçeriği Görüntüle

Törende konuşan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, "Sayın milletvekillerimizi Gediz’imizde ağırlamaktan onur duyuyorum. Bizlere şeref verdiniz.” şeklinde açıklama yaptı.

Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş yaptığı konuşmada, "Bir çok takımın katıldığı bu turnuvaya meclisimizin de kaptanı, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi üç büyük kulübümüzde top oynayan nadir oyuncularımızdan olan Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı kaptanımızı selamlıyorum. dedi.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Candemir Tarım’a şampiyonluk kupasını MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı takdim etti. İkinci takıma Tufan Tur’a Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, üçüncü olan Gediz Un Sazköy’e ise Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel verdi.

Halı saha futbol turnuvası finaline Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun, Emet Belediye Belediye Başkanı Fethi Özel, Çitgöl Belediye Başkanı Yüksel Ünal, Yenikent Belediye Başkanı Cumaali Öztürk, ilçe başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sporseverler ve binlerce vatandaş katılım gösterdi.

Muhabir: Aslı AKIŞ