Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin yerli ve milli sosyal medya ağı Next Sosyal’e katılımının ardından sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Yurdakul, Türk milletinin her başarısının ve millî atılımın yanında olduklarını vurguladı.

Milli teknolojilere sahip çıkmanın dijital bağımsızlığın güçlendirilmesi açısından stratejik bir gereklilik olduğunu ifade eden Yurdakul, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin izinden yürüyerek, Türkiye’nin yerli ve milli sosyal medya ağı Next Sosyal ailesine katılmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz” dedi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan TÜRKPA’nın 17. kuruluş yıldönümü mesajı
TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan TÜRKPA’nın 17. kuruluş yıldönümü mesajı
İçeriği Görüntüle

Yurdakul ayrıca, “Sesimiz, sözümüz, duruşumuz ve kalbimiz artık Next Sosyal’de. Türk milletinin değerlerini yaşatmaya ve yaşatılmasına katkı sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Güven Erdoğan