Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Gürcistan Cumhurbaşkanı Mikheil Kavelaşvili ile Meclis’te bir araya geldiğini duyurdu.
Kurtulmuş, görüşmede yakın bağlar ve stratejik ortaklık temelinde gelişen dostluk ve komşuluk ilişkilerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini ifade etti. Cumhurbaşkanlığı görevine seçilen Kavelaşvili’yi tebrik eden Kurtulmuş, başarı dileklerini iletti.
TBMM Başkanı paylaşımında, “Sayın Cumhurbaşkanını ve beraberindeki heyeti TBMM’de ağırlamaktan memnuniyet duyuyor, bu ziyaretin Türkiye ile Gürcistan arasındaki yakın ilişkilerin her alanda daha da güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Gürcistan Cumhurbaşkanı Sayın Mikheil Kavelaşvili ile Gazi Meclisimizde bir araya geldik.
— Numan Kurtulmuş (@NumanKurtulmus) August 13, 2025
Yakın bağlarımız ve stratejik ortaklığımız temelinde çok iyi bir düzeye ulaşan dostluk ve komşuluk ilişkilerimizin her geçen gün gelişmesinden duyduğumuz memnuniyeti dile getirdiğimiz… pic.twitter.com/7M54xoWjCx