GERÇEK MEKAN - GERÇEK ZAMAN adıyla düzenlenen YKS Deneme Sınavı, 21-22 Haziran 2025 Tarihinde yapılacak olan "Yükseköğretim Kurumlar Sınavı"nın tam bir simülasyonu olarak gerçekleştirildi.

Sınav şartlarına uygun düzenlenen deneme sınavında; katılımcıların mekan, zaman, araç-gereç ve sınav kurallarını birebir tecrübe etmeleri hedeflenerek, sınava bağlı stres ve kaygılarının azaltılması amaçlandı. Deneme sınavına çok sayıda öğrenci katıldı.

Gazi Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde gerçekleştirilen deneme sınavı aslına uygun bir şekilde sabah 10:15 de başladı. Öğrencilere ÖSYM' nin yaptığı gibi kalem - silgi dahi verilen sınavda, öğrencilerin gerçek sınavda karşılaşabilecekleri muhtemel her tür senaryo ve durumunun düşünüldüğü dikkatten kaçmadı.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin
"Türk gençliği istikbal beyannamemizdir.
Türk gençliği istiklal bereketimizdir.
Türk gençliği irade bedestenimizdir." sözlerini merkeze koyduğumuz çalışmalarımız dün olduğu gibi yarında kutlu ocağımızda devam edecektir

İslahiye'de 18 köy tipi kalıcı konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi
İslahiye'de 18 köy tipi kalıcı konutun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Aslı Akış