(İHA)

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, Konaklı ve Çıplaklı mahallelerinde drift yaptığı tespit edilen bir otomobil ve bir ATV sürücüsüne toplamda 93 bin 717 TL para cezası uygulandı.

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atan sürücülere yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Son iki gün içinde yapılan kontrollerde, kamu düzenini tehlikeye sokacak şekilde drift yaptığı belirlenen iki sürücüye cezalar kesildi. Yapılan incelemelerde, Konaklı Mahallesi’nde bir otomobil sürücüsünün drift yaptığı görüntülendi. Sürücüye Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri kapsamında toplam 47 bin 235 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca sürücü belgesine 60 gün süreyle el konulurken, araç da 60 gün süreyle trafikten men edildi.

Motosiklet seyir halindeki tıra çarptı: 2 yaralı
Motosiklet seyir halindeki tıra çarptı: 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

Öte yandan Çıplaklı Mahallesi’nde benzer şekilde drift yaptığı belirlenen bir ATV sürücüsüne ise 46 bin 392 TL idari para cezası kesildi.

Kaynak: İHA