Üniversitenin açıklamasına göre, Belözoğlu ve ekibi kampüsü ziyaret ederek, öğrencilerle sahada bir araya geldi. Başka bir üniversitenin takımıyla futbol maçı yapacaklarını sanarak sahaya çıkan Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, karşılarında Belözoğlu ve ekibini görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

Gençlere Bayram Kutlaması ve Davet

İspanyol kaleci Reina teknik direktör oluyor
İspanyol kaleci Reina teknik direktör oluyor
İçeriği Görüntüle

Etkinlik sırasında öğrencilerle sohbet eden Emre Belözoğlu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Gençlere moral ve motivasyon aşılayan deneyimli teknik adam, öğrencileri Antalyaspor tesislerine de davet etti.

Renkli Görüntüler, Unutulmaz Anlar

Sürpriz buluşma, renkli anlara sahne oldu. Öğrenciler, hem Emre Belözoğlu ile tanışmanın hem de onunla futbol oynamanın heyecanını yaşarken, bu anları cep telefonlarıyla kaydederek ölümsüzleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belözoğlu, etkinlikten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.
"Gerçekten enerjileriyle bize motivasyon verdiler. Ortam çok güzeldi. Keyifli ve güzel bir maç oldu." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Melikşah Güler