Kütahya’da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 558 bin liralık dolandırıcılık yapan şüpheliler Eskişehir girişinde polis tarafından ticari taksi içerisinde yakalandı.
Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler Kütahya’da bir vatandaşı dolandırarak 558 bin TL değerinde altın ve parasını aldı. Dolandırıcının Eskişehir’e doğru geldiği bilgisini alan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ticari taksiyle Eskişehir’e gelen şüpheliyi Kütahya yolu üzerindeki uygulama noktasında ekiplerce yakaladı. Yapılan aramada mağdura ait olduğu tespit edilen 60 gram altın bilezik, 2 tam altın, 2 yarım altın, 2 çeyrek altın, bin 900 dolar ve 4 bin TL ele geçirildi. Yakalanan şüpheli ve ele geçirilen altın ve paralar Kütahya Emniyet Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.
Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak 558 bin liralık dolandırıcılık yapan şüpheliler yakalandı
Kütahya’da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcı, 558 bin TL değerindeki altın ve parayla Eskişehir girişinde yakalandı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Japonya açıklarında 7,6 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapıldı
MHP Lideri Devlet Bahçeli bütçe görüşmelerini takip etti: Genel başkanlarla selamlaştı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Otellere "kimlik" düzenlemesi geldi: Artık istenmeyecek
Şehit Özel Harekat Polisi Emre Albayrak'ın naaşı Samsun’a getirildi
MHP'li Feti Yıldız duyurdu: Binlerce kişi tahliye edildi




