MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda Milliyetçi Hareket Partisi’nin fikri mücadelesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
MHP’li Özdemir paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Milliyetçi Hareket fikri ve siyasi mücadelesi itibarıyla yüzlerce yıllık birikime sahiptir.
Varlığı Türk Milletinin varlığı ile eşdeğer, kudreti Türk Milletinin hasımlarından üstündür.
Beslendiği kutlu ve temiz kaynakların tamamı Türk Milletinin değerleri, tecrübesi, umutları, ülküleri ve iradesidir.
Siyasi bir parti olmanın ötesinde teşkilat ve dava şuuruyla mücadelesine devam eden MHP’ye ve onun şerefli mensuplarına karşı 57 yıldan bu yana sergilenen oyun ve tezgahların arkasının kesilmemesi de verilen emeklerin, sürdürülen gayretlerin haklılığını her defasında göstermektedir.
Bu kutlu duruş ve ölçülere karşın zaman zaman farklı sıfat ve tanımlamalarla Milliyetçi Ülkücü Hareket’in fikri esas ve temellerini hedef almaya yeltenen çevreler bizce malumdur.
Kılıktan kılığa giren, yabancı başkentlerde türetilmiş kavramlara sarılan, dahası dava değerlerini aynı karanlık istikamette kullanan, davaya sızma girişimlerine taşeronluk yapan, muktedir olamayınca ihaneti kurumsallaştıran kesimler, bugün yeni nesil uzantılarıyla sözde anket ve kamuoyu yoklaması adı altında fikri omurgasızlıklarına yenisini ekliyorlar.
Yeri geldiğinde aynı paltoyu paylaşan, yeri geldiğinde bir simiti bölüşen, yeri geldiğinde taş duvarları medreseye çeviren, hatta ölümü bile güzelleştiren bir davanın iman ve inancı sarsılmaz.
Milliyetçi Hareket, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde, davamızın özünü ve değerlerini muhafaza ederek, hedefler hiyerarşimizin gereğince Cenabı Allah’ın yardımıyla aşama aşama başarı ve kararlılıkla yoluna devam etmeyi sürdürüyor.
Mücadelemizde her mesafe alışımız Türkiye hasımlarını kahrederken, Türk Milletini daha fazla kenetliyor ve milli kazanımlarımızı artırıyor.
MHP’siz Türkiye hedefini tutturamayanların, bir gecede davayı menfaatine satanların mirasçılarının, fikrini namusunu yitirmişlerin, omurgasını kaybetmiş muhterislerin nereden ve hangi merkezlerden beslendiğini bildiğimiz beyhude uğraşlarının farkındayız.
Dikkatli olsunlar, Ülkücü Hareket’in bugün gösterdiği sabrının yeri geldiğinde bunların pespayeliğini ezip geçeceğini akıllarından çıkarmasınlar.
Ne Ülkücü Hareket, ne de Türkiye üzerinde kimseye oyun oynatmayız.”