Antalya'da falezlerden düşen kişi kurtarıldı
Antalya'da falezlerden düşen kişi kurtarıldı
İçeriği Görüntüle

Trabzon’da klasik otomobil tutkunu bir çiftin düğün konvoyu, adeta nostaljik bir şölene dönüştü. Şehir merkezinde gerçekleşen konvoyda, geçmiş yıllara ait rengârenk araçlar hem dikkat çekti hem de görenleri hayran bıraktı.
Damadın çocukluk yıllarından bu yana süren klasik otomobil tutkusu, hayatının en özel gününe de damgasını vurdu. Düğün organizasyonuna damadın Türkiye’nin dört bir yanından klasik otomobil sahibi arkadaşları da destek verdi. İstanbul, Ankara, Kayseri, Balıkesir ve Karadeniz’in farklı şehirlerinden gelen onlarca klasik araç, Trabzon sokaklarında konvoy halinde ilerledi.
Korna sesleri, nostaljik müzikler ve klasik otomobillerin zarif görüntüsüyle şehirde renkli anlar yaşandı. Vatandaşlar, uzun konvoyu cep telefonlarıyla kaydederken bazıları araçlarla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.
Geleneksel düğün konvoylarına farklı bir soluk getiren organizasyon, hem şehirde yaşayanlar hem de düğün konukları için unutulmaz bir gün yaşattı. Renkli görüntüler, Trabzon sokaklarına neşe kattı.

Muhabir: Göksenin Aykut