ÇORUM(İHA)-Kaza, Sungurlu ilçesi Boğazkale-Sungurlu Karayolu Salmanköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Berat S. idaresineki cip, aynı istikamette seyir halinde olan Resul M. yönetimindeki traktörün römorkuna arkadan çarptı. Kazada sürücüler ile cipte yolcu olarak bulunan Eren A., Hilmican D., Mustafa K. ve Yunus Emre Ç. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yaralılardan Resul M. Sungurlu Devlet Hastanesi’ne, diğer yaralılar ise Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 2’sinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Traktör römorkuna çarpan cip hurdaya döndü: 2’si ağır 6 yaralı
Çorum’un Sungurlu ilçesinde cipin traktörün römorkuna arkadan çarpması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 6 kişi yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler

İstanbul Büyükçekmece'deki bir alan özel endüstri bölgesi ilan edildi

Kars'ta hareketleri takip edilen 50'nci kurda uydu vericisi takıldı

Tunceli'de dağcılık faaliyetleri 3 bin rakımdaki buzul göllerinin tanınırlığını artırdı

MHP’li Durmaz’dan Ağıralioğlu’na Sert Tepki: “Özgeçmişi Fitneyle, Adam Satmakla, İhanetle Dolu, Ağır Görünen Ama Karakteri Hafif Anahtarcı Başı”